Nastrouhané sýry ochucené pivem, worcesterskou omáčkou, hořčicí …. servírované s opečeným pečivem.
Ingredience:
2 ks | pivní sýry (lze použít i romadur, romadůžek apod.) |
1 ks | menší cibule |
1 lžíce | piva (světlého ležáku) |
1 lžíce | worcesterské omáčky |
1 lžíce | kečupu |
1 lžíce | hořčice |
chilli vločky podle chuti | |
pepř | |
sůl |
Postup:
1. Sýry nahrubo nastrouháme, přidáme k nim cibuli nakrájenou na jemno
2. Vmícháme kečup, hořčici, worcester, pepř, chilli vločky a pivo, osolíme podle chuti, můžeme nechat odležet v lednici, ale není nutné
3. Podáváme s opečeným pečivem, nejlépe potřeným bylinkovým máslem s česnekem.
Zdroj: V kuchyni vždy otevřeno. Další recepty najdete také na blogu: V kuchyni vždy otevřeno ….