REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pivní „tataráček“

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Nastrouhané sýry ochucené pivem, worcesterskou omáčkou, hořčicí …. servírované s opečeným pečivem.


Ingredience:
2 kspivní sýry (lze použít i romadur, romadůžek apod.)
1 ksmenší cibule
1 lžícepiva (světlého ležáku)
1 lžíceworcesterské omáčky
1 lžíce kečupu
1 lžícehořčice
chilli vločky podle chuti
pepř
sůl

Postup:

1. Sýry nahrubo nastrouháme, přidáme k nim cibuli nakrájenou na jemno
2. Vmícháme kečup, hořčici, worcester, pepř, chilli vločky a pivo, osolíme podle chuti, můžeme nechat odležet v lednici, ale není nutné
3. Podáváme s opečeným pečivem, nejlépe potřeným bylinkovým máslem s česnekem.

Poznámka:

Zdroj: V kuchyni vždy otevřeno. Další recepty najdete také na blogu: V kuchyni vždy otevřeno ….

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy