REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pivní tvaroh

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Ochucený tvaroh, odležený, servírovaný smíchaný s hořčicí a jemně nasekanou jarní cibulkou.


Ingredience:
250 gtučného měkkého tvarohu
200 gpomazánkového másla
0,5 dlsvětlého piva 12 °C
1/2 lžičkymleté sladké papriky
1/8 lžičkymletého kmínu
1/8 lžičkymletého chili
1 snítkatymiánu
Na zamíchání:
jemně nasekaná jarní cibulka
hořčice

Postup:

1. V misce smícháme měkký tvaroh s pomazánkovým máslem
2. Dochutíme chilli, kmínem, mletou paprikou a lístky tymiánu
3. Nakonec přidáme pivo a vše důkladně promícháme
4. Ve sklenici s uzávěrem necháme při pokojové teplotě 2 dny odležet
5. Při podávání odebereme ze sklenice jen množství, které upotřebíme, zbytek necháme ve sklenici v lednici
6. Odebranou část promícháme s nasekanou jarní cibulkou a hořčicí.

Doporučení:

Pivní tvaroh chutná nejlépe na topinkách!

Poznámka:

Množství hořčice dáváme dle chuti.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy