REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pikantní studené omáčka k rybám

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Ochucená omáčka z majonézy a dalších ingrediencí skvělá ke grilovaným rybám.


Ingredience:
200 gmajonézy
20 gsardelové pasty
20 gplnotučné nebo dijonské hořčice
2 ksstředně velké sladkokyselé okurky
citronová kůra
čerstvá petrželka
pepř
sůl

Postup:

1. Okurku, petrželku a citronovou kůru usekáme na jemno a smícháme s majonézou
2. Osolíme, dochutíme pepřem, sardelovou pastou a hořčicí
3. Nakonec necháme omáčku v lednici vychladit.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy