REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pikantní hovězí nudličky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Minutka z odleželých proužků hovězí roštěné, papriky, cibule, česneku, žampionů … a dalších surovin, servírovaná s rýží, nebo různě upravenými brambory.


Ingredience:
500 ghovězí roštěné
100 gžampionů
100 ghrášku
4 ksstroužky česneku
1 ksčervené masité papriky
1 kscibule
4 lžícerajského protlaku
kousek feferonky
kari koření
pepř
olej
sůl

Postup:

1. Roštěnky lehce naklepeme a nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, zakápneme olejem a necháme přes noc v lednici rozležet
2. Druhý den nudličky zprudka opečeme na oleji, přidáme sterilovaný hrášek, proužky papriky, plátky žampionů, okořeníme kari, utřeným česnekem, osolíme, opepříme 3. Přidáme rajský protlak a pod pokličkou chvíli podusíme doměkka
4. Hotovou směs podáváme s rýží, hranolky nebo bramboráčky.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy