REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pikantní fazolový salát s hovězím masem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Konzervované fazole svařené s rajčatovým pyré, promíchané s dalšími ingrediencemi včetně kostiček vařeného hovězího masa, salát servírovaný dobře vychlazený.


Ingredience:
300 ghovězího masa
1 plechovkarůzně barevných fazolí ve slaném nálevu
1 plechovkakukuřice
3 kskyselé okurky
1 ksčervené cibule
1 kschilli papričky
1 ksmelé konzervy rajčatového pyré
1 ksvařené mrkve
nakládané melé cibulky
bobkový list
nové koření
voda
sůl

Postup:

1. Hovězí maso si uvaříme v osolené vodě spolu s bobkovým listem a novým kořením (můžeme přidat i jednu mrkev)
2. Vedle v kastrůlku si svaříme fazole s pyré
3. Do mísy si připravíme veškeré ingredience a přidáme nakonec fazole a vychladlé hovězí maso nakrájené na kostičky
4. Vše dosolíme, dopepříme, promícháme a dobře vychladíme.

Doporučení:

Salátek je skvělý podávaný například s opečenými bagetami.

Poznámka:

Recept ze stránek Vaření s Tomem, autorka fotografie i receptu: Tereza Buranská

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy