REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pečená játra se zeleninou v alobalu

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Játra pečená s anglickou slaninou a cibulí, spolu se zeleninou, v alobalu.


Ingredience:
Recept na 4 porce:
600 gkuřecích jater
600 gmraženého leča
200 ganglické slaniny
2 kscibule
12 lžickečupu
1 lžícevegety
1 lžícegrilovacího koření
1 lžičkamletého pepře
tuk na vymazání alobalu
pórek na zdobení
alobal
sůl

Postup:

1. Játra nakrájíme na kousky, cibuli na kolečka, slaninu na kostičky
2. Do mísy spolu s rozmrazeným lečem
3. Okořeníme grilovacím kořením, vegetou a pepřem
4. Směs promícháme s kečupem a jednotlivé porce vložíme na tukem vymazaný alobal a pečlivě zabalíme
5. Poskládáme balíčky alobalu na plech a pečeme v předem vyhřáté troubě na 200 °C asi 40 minut.
6. Servírujeme v částečně rozbaleném alobalu spolu s přílohou, směs nezapomeneme před servírováním osolit.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy