REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pečená bramborová kaše

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Bramborové hvězdičky upečené v troubě.


Ingredience:
600 gbrambor
50 gmásla
2 ksžloutků
špetka moučkového cukru
mletý pepř
olej
sůl

Postup:

1. Oloupané, čerstvě uvařené brambory scedíme a prolisujeme přes jemné síto
2. Přidáme ostatní přísady a ušleháme v hladkou kaši
3. Vložíme ji do sáčku se širokou ozdobnou trubičkou a nastříkáme hvězdičky na olejem potřený plech
4. Upečeme v hodně vyhřáté troubě při teplotě 220 °C
5. Podáváme jako přílohu k masu nebo k zeleninovým pokrmům.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy