REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Ostrý thajský dip

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Dip k čevabčiči z vepřového masa připravený z kari pasty, rajčatové passaty, kokosového krému, třtinového cukru, rybí omáčky a limetkové šťávy, v miskách ozdobený nasekanou chilli papričkou.


Ingredience:
3 lžičkyčervené kari pasty
2 lžičkyrajčatové passaty
1 lžičkatřtinového cukru
1/4 lžičkyrybí omáčky
200 mlkokosového krému
šťáva z 1/2 limetky
Na ozdobu:
sušená chilli paprička

Postup:

1. Do kastrůlku dáme červenou kari pastu, rajčatovou passatu, limetkovou šťávu, kokosový krém, třtinový cukr a rybí omáčku, přivedeme k varu a necháme 5 minut probublávat, aby dip zhoustl
2. Potom přendáme do servírovací misky a posypeme nasekanou chilli papričkou
3. Podáváme k čevabčiči z vepřového masa.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy