Dip k čevabčiči z vepřového masa připravený z kari pasty, rajčatové passaty, kokosového krému, třtinového cukru, rybí omáčky a limetkové šťávy, v miskách ozdobený nasekanou chilli papričkou.
Ingredience:
3 lžičky | červené kari pasty |
2 lžičky | rajčatové passaty |
1 lžička | třtinového cukru |
1/4 lžičky | rybí omáčky |
200 ml | kokosového krému |
šťáva z 1/2 limetky | |
Na ozdobu: | |
sušená chilli paprička |
Postup:
1. Do kastrůlku dáme červenou kari pastu, rajčatovou passatu, limetkovou šťávu, kokosový krém, třtinový cukr a rybí omáčku, přivedeme k varu a necháme 5 minut probublávat, aby dip zhoustl
2. Potom přendáme do servírovací misky a posypeme nasekanou chilli papričkou
3. Podáváme k čevabčiči z vepřového masa.