REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Omeletové nudle

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Vložka do polévek připravená z mléka vejce a hrubé mouky.


Ingredience:
8 lžicmléka
1 ksvejce
60 ghrubé mouky
40 gtuku
sůl
pečivový prášek

Postup:

1. Vejce rozkvedláme v mléce
2. Do mouky přimícháme špetku pečivového prášku a sůl
3. Vše společně promícháme
4. Na rozpáleném tuku upečeme omelety
5. Jakmile omelety vychladnou nakrájíme je na nudle a podáváme s horkou polévkou.

Doporučení:

Zavářky do polévek se dnes dostanou jako polotovar ve všech potravinových obchodech. Domácí zavářka ale chutná nejlépe a to hlavně proto, že je čerstvá!!!

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy