REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Omeletoví šneci

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Zajímavá polévková vložka do čirých masových, rybích, či zeleninových vývarů.


Ingredience:
60 gpolohrubé mouky
8 lžicmléka
1 lžíceposekané pažitky
1 lžíceposekané petrželky
špetka soli
špetka prášku do pečiva
1 ksvejce
olej

Postup:

1. V misce smícháme vejce spolu s mlékem a polohrubou moukou
2. Přidáme po špetce soli a prášku do pečiva a lžíci petrželka a pažitky
3. Na pánvi s rozpáleným olejem dozlatova upečeme dvě až tři omelety
4. Omelety necháme chvíli zchladnout, pevně jednu po druhé srolujeme a pak je nakrájíme na 8 mm silné šnečky.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy