REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Omáčka ke grilovaným masům

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Pikantní omáčka, skvělá ke grilovaným masům, hojně využívaná v Tunisu.


Ingredience:
4 lžičkyHarissy
4 lžičkyvody
2 lžičkyextra panenského olivového oleje
1-2 lžičkycitronové šťávy
1 lžícena jemno posekané zelené petrželky

Postup:

1. Harissu smícháme s olivovým olejem a vodou
2. Přidáme citrónovou šťávu
3. Nakonec do omáčky zamícháme na jemno nasekanou zelenou petrželku.

Poznámka:

Recept na Harissu najdete zde: Harissa.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy