REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Ohnivá vepřová žebírka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Větší, 2 dny marinovaná vepřová žebra, opečená na grilu.


Ingredience:
Rozpis na 2 kg žeber:
2 kgvětších vepřových žeber
voda
Na marinádu:
2 dclrostlinného oleje
1 dclčerveného vína
6-8 lžicsladkého kečupu
1-2 lžícecukru
1 lžícechilli koření
1 lžičkaworcesterské omáčky
1 lžičkaoregána
1 lžičkatymiánu
1 lžičkapepře
1 lžičkasoli
šťáva z 1 ks citrónu

Postup:

1. Všechny ingredience na marinádu smícháme
2. Omytá, dobře osušená, na porce rozdělená žebra naložíme do marinády, marinujeme 2 dny, občas je obrátíme
3. Okapaná žebra grilujeme na dobře rozpáleném grilu, z obou stran, asi 20 minut.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy