REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Obložení slanečci

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Slanečci máčení ve vodě, zbavení kůže, naložení v nálevu z oleje a octa.


Ingredience:
500 gslanečků
1-2 ksnatvrdo uvařených vajec
2 kssterilované okurky
1 ksvětší cibule
voda
ocet
olej

Postup:

1. Slanečky namočíme nejméně na 6 hodiny do studené vody
2. Stáhneme z nich kůži, odřízneme hlavy, ocasy a vykostíme
3. Filé ze slanečků složíme na mísu do původního tvaru, přidáme hlavy a ocasy, ozdobíme prstýnky cibule, kolečky natvrdo uvařených vajec a čerstvými nebo sterilovanými okurkami
4. Slanečky pokapeme zálivkou ze dvou dílů oleje a jednoho dílu octa.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy