REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Nudličky z kuřecího masa s bylinkovým dipem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Opečené nudličky kuřecího masa servírované s bylinkovým dipem.


Ingredience:
400 gfiletů z kuřecích prsíček
2 lžíceoleje
pepř
sůl
Na bylinkový dip:
300 gpřírodního bílého jogurtu
150 gzakysané smetany
1 lžícelučiny
2 lžičkysladké papriky
1 svazekkopru
1 svazekpažitky
1 svazekpetrželky
mletý bílý pepř

Postup:

1. Bylinky omyjeme, osušíme, kopr a petrželku na jemno nasekáme, pažitku nakrájíme 2. Připravíme si bylinkový dip; dohladka utřeme zakysanou smetanu s jogurtem a lučinou, vmícháme omyté, osušené na jemno nasekané bylinky a vše ochutíme mletým pepřem i mletou paprikou
3. Kuřecí maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na nudličky a v rozehřátém oleji dozlatova osmahneme, pak osolíme i opepříme
4. Kuřecí nudličky podáváme s bylinkovým dipem a čerstvou zeleninou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy