REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Nachos s trhaným vepřovým masem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Ze zbytků pečeného vepřového masa, Chio Tortillas Creamy Nacho cheese a dalších surovin vyskládaná zapékací miska, zapečená v troubě.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
400 gpečeného vepřového (plec, krkovice)
150 gžlutého tvrdého sýra
1 baleníChio Tortillas Creamy Nacho cheese
2-4 kschili mexické papričky jalapeño
2 ksrajčata
1 ksčervená cibule
1 ksnať z jarní cibulky

Postup:
  1. Měkké, upečené maso pomocí dvou vidliček natrháme na vlákna, papričky nakrájíme na kolečka, rajčata na kostičky, cibuli na tenké nudličky, sýr nastrouháme nahrubo a jarní cibulku nasekáme najemno
  2. Do zapékací mísy pro 4 osoby nasypeme 1/3 balení Chio nachos do stejnoměrné vrstvy, posypeme jednou třetinou natrhaného masa, chili, rajčat, červené cibule a sýra, poté stejným způsobem vytvoříme druhou a třetí vrstvu
  3. Vložíme do rozehřáté trouby na 200 °C a 10 minut zapékáme
  4. Po vytažení z trouby posypeme nasekanou natí z jarní cibulky a ihned podáváme.
Doporučení:

Článek k receptu: Nachos – nedílná součást mexické kuchyně

Poznámka:

Autor receptu: Michal Nikodem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy