REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Muffiny bez mouky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

I bez mouky se dají upéci skvělé muffiny. Vyzkoušejte tento recept na sladké bochánky bez mouky, vhodné pro celiaky.


Ingredience:
Suroviny na 12 muffinů:
400 gčervených fazolí v konzervě
3 lžícepudingu SLIMBEL příchuť čokoláda s pomerančem
2–3 lžícekustovnice
2 lžícemedu
2/3 sáčkukypřícího prášku bez fosfátů
2 ksvejce
1 ksjogurtová tyčinka SLIMBEL SYSTEM na ozdobu
koření do perníku
forma na muffiny nebo papírové košíčky

Postup:
  1. Fazole propláchněte vodou a rozmixujte dohladka
  2. Vejce prošlehejte s medem, přidejte rozmixované fazole, koření do perníku, puding SLIMBEL a kypřící prášek
  3. Vše znovu prošlehejte a nakonec přidejte kustovnici
  4. Těsto nalijte do formy na muffiny nebo do papírových košíčků
  5. Pečte na 160 °C cca 40 minut, 5 minut před dopečením ozdobte muffiny na kostičky nakrájenou tyčinkou SLIMBEL.
Poznámka:

Text: Věra Burešová, hlavní výživová poradkyně NATURHOUSE, Foto: Ing. Petr Kouble

Zdroj: www.naturhouse-cz.cz

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy