REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Marinovaná vejce

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Takto připravená vejce podáváme s chlebem a sklenicí piva.


Ingredience:
8 ksvajec uvařených natvrdo
2 ksstroužky česneku
1 ksčervené papriky
1 kscibule
Na nálev:
3 dclvody
1 dclocta
4 kskuličky černého pepře
4 ksjalovčinek
1 ksbobkový list

Postup:

1. Vodu s octem a kořením povaříme 5 minut
2. Do sklenice dáme oloupaná vejce, která proložíme kroužky cibule, pokrájenou paprikou a česnekem
3. Zalijeme teplým nálevem a necháme vychladnout 4. Tak 7 dní necháme marinovaná vejce uležet v lednici.

Poznámka:

Autor: Dalibor Marounek

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy