REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Marináda na krevety

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Rychlá marináda vhodná na marinování krevet, ale i dalších mořských živočichů.


Ingredience:
5 lžicolivového oleje
1 snítkarozmarýnu
1 snítkatymiánu
šťáva z 1 ks citrónu
sůl

Postup:

1. Do olivového oleje zamícháme nasekané bylinky a citrónovou šťávu
2. Marinádu dle chuti osolíme a marinujeme s ní krevety, či další mořské živočichy, většinou tak 30 až 60 minut.

Doporučení:

Během marinování ji občas opatrně promícháme, aby se maso marinovalo rovnoměrně.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy