REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Marináda na lososí maso

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jedna z mnoha marinád na rybí maso, tentokrát vhodná na marinování lososa.


Ingredience:
1,5 dcloleje
1 lžícecitrónové šťávy
1 lžičkamletého černého pepře
1 lžičkasoli
2 kschilli papričky
1 kscibule
1 kssnítka petržele

Postup:

1. Opláchnuté a osušené porce lososa namočíme na 2-3 hodiny do mořidla připraveného z 1,5 dl oleje, citrónové šťávy, na plátky nakrájené cibule, soli, mletého pepře, chilli papričky a snítky petržele
2. Dvacet minut před podáváním lososa vyjmeme a aplikujeme příslušné receptury.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy