REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Manděra

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Rozemletá kaše připravená z brambor, hrachu a uzeného masa, podávaná s kysaným zelím.


Ingredience:
500 gvařených brambor
250 guzeného vařeného bůčku
25 ghrachu
mletý pepř
cibule
voda
sůl
kysané zelí jako příloha

Postup:

1. Brambory a hrách uvaříme zvlášť do měkka v osolené vodě a umeleme na masovém strojku
2. Bůček umeleme, rozškvaříme s jemně nakrájenou cibulí a dobře promícháme se všemi přísadami
3. Hotovou kaši dosolíme a podáváme s kyselým zelím.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy