REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Luncheon z králičího a vepřového masa

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Umleté králičí maso a vepřový bůček, obojí promíchané s vodou, sterilované.


Ingredience:
1 kgkráličího masa
1 kgvěpřového bůčku
1/2 lvody
sůl
sklenice s víčky na sterilování

Postup:

1. Syrové králičí maso jemně umeleme
2. Hruběji umeleme syrový vepřový bůček
3. Osolíme, přidáme asi 1/
2 l vody, dobře promícháme a plníme do zavařovacích sklenic, uzavřeme víčky
4. Vaříme 90 minut při 100 °C, druhý den ještě hodinu při téže teplotě.

Doporučení:

Při sterilaci musí být sklenice nebo plechovky úplně ponořeny.

Poznámka:

Při plnění do sklenic okraj sklenice vždy pečlivě otřeme (nejlépe utěrkou namočenou v lihu), na mastném povrchu víčka špatně chytají.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy