REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Lososové knedlíčky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Knedlíčky z lososa jsou delikatesou, přidávají se do rybího vývaru, ale výborné jsou i v drůbežím či zeleninovém vývaru.


Ingredience:
200 gfilé z lososa
2 ksšalotky
2 lžícesmetany
2 lžičkykopru
1 lžičkačervené mleté papriky
strouhanka
voda
sůl

Postup:

1. Maso a oloupanou šalotku jemně nasekáme, přidáme smetanu, papriku a sůl vše promícháme, je-li hmota řídká, přidáme strouhanku 2. Mokrýma rukama vytvarujeme knedlíčky velikosti lískového oříšku
3. Připravené knedlíčky vložíme do mírně osolené vody a vaříme 10 minut, pak knedlíčky vyjmeme a necháme okapat
4. Uvařené lososové knedlíčky vkládáme do horkého vývaru.

Poznámka:

Autor receptu: Dalibor Marounek

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy