REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Lilek s rajčaty a mozzarelou v alobalu

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Tenké plátky osoleného a opepřeného lilku, kolečka rajčat a italského sýra mozzarella zabalené do alobalu a grilované na špejli.


Ingredience:
1 kslilku
2 - 3 ksrajčat
150 gmozzarelly
pepř
sůl
A dále:
alobal, špejle

Postup:

1. Lilky omyjeme a nakrájíme na dlouhé tenké plátky, případně na kolečka
2. Rajčata nakrájíme na tenká kolečka, stejně tak mozzarellu
3. Na špejli, kterou jsme předtím na hodinu namočili do vody, navlékáme oba druhy zeleniny a prokládáme střídavě sýrem
4. Nakonec osolíme, opepříme a zabalíme do alobalu
5. Grilujeme na grilu či pečeme v troubě asi 20 – 30 minut.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy