REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Letní poháry s lesním ovocem, řeckým jogurtem a medem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Krémový řecký jogurt vyšlehaný s medem a ochucený vanilkou v osvěžujících pohárech s lesním ovocem.


Ingredience:
300 govoce (jahody, borůvky, rybíz, maliny...)
500 gřeckého jogurtu
mandlová esence
med podle chuti

Postup:

1. Ovoce očistíme
2. Jogurt vyšleháme s medem a přidáme vanilkovou esenci
3. Ovoce nahrubo rozmačkáme vidličkou a podle potřeby osladíme
4. Do pohárů střídavě vkládáme ovoce a jogurtovou směs
5. Vychladíme alespoň hodinu a podáváme samotné nebo s cukrářskými piškoty či sušenkami.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy