REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Ledové broskve

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Kompotové broskve servírované se zmrazeným krémem, zdobené šlehačkou, čokoládovou polevou a višní.


Ingredience:
1 rodinné balenízmrazeného krému
4 kspůlky kompotových broskví
4 kskompotovaných višní
čokoládová poleva
oslazená šlehačka

Postup:

1. Nejlépe do předem vychlazených zmrzlinových pohárů rozdělíme zmrazený krém
2. Na zmrzlinu položíme okapané půlky broskví, ty přelijeme chladnou čokoládovou polevou a ozdobně nastříkáme šlehačku
3. Nakonec jednotlivé poháry dozdobíme okapanou kompotovou višní.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy