REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Lehký letní fresh salát

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Dobře vychlazený letní fresh salát připravený z čerstvých ingrediencí skvěle osvěží. Hodí se jak na oběd, například spolu s opečenou bagetkou nebo toustem, tak jako lehká večeře.


Ingredience:
1 kslollo rosso salát
1 ksledový salát
2 ksmenší salátové okurky
4-6 ksředkviček
1 balenílistů rukoly
olivový olej
pepř
sůl
tvrdý sýr typu parmazán, či kozí sýr

Postup:

1. Studenou vodou omyté saláty natrháme na kousky a dáme je do jedné větší mísy
2. Lehce zamícháme spolu s listy rukoly, na kolečka pokrájenými ředkvičkami a okurkami
3. Necháme v lednici dobře vychladit
4. Těsně před podáváním salát vytáhneme z lednice, zakápneme olivovým olejem, osolíme a okořeníme pepřem, ihned podáváme ozdobený kostičkami nebo lupínky tvrdého sýra.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy