REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Labužnický salát z kysaného zelí

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Salát z kysaného zelí, celeru, jablek, ořechových jader a naložených hub, ochucený cukrem, solí, majonézou a šlehačkou.


Ingredience:
400 gkysaného zelí
100 gmajonézy
60 gnaložených hub
40 gořechových jader
10 gcukru
4 lžícešlehačky
2 ksjablka
1 ksvětšího celeru
sůl

Postup:

1. Kysané zelí pokrájíme, přidáme jemně nastrouhaný celer, strouhaná jablka, pokrájené houby a mleté ořechy
2. Podle chuti osolíme, přisladíme a promícháme s majonézou a ušlehanou smetanou
3. V chladničce necháme několik hodin rozležet.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy