REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Ledvinkové ražniči

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na grilovací jehly napíchané kousky okořeněných ledvinek, plátky slaniny a kolečka cibule, na grilu grilované.


Ingredience:
600 gvepřových ledvinek
100 gslaniny
2 lžíceoleje
2 kscibule
mletý úeúř
sůl

Postup:

1. Ledvinky rozpůlíme, odstraníme močovody, opláchneme v horké vodě, osušíme, nakrájíme na menší kousky, opepříme a pokapeme olejem
2. Slaninu nakrájíme na tenké plátky a oloupané cibule nakrájíme na kolečka
3. Potom střídavě napichujeme na kovové jehly připravené ledvinky, slaninu a cibuli
4. Připravené ražniči srovnáme na grilovací rošt a po každé straně grilujeme 3 minuty, poté hotové ražniči osolíme.

Doporučení:

Podáváme s bramborovou kaší a hořčicovou omáčkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy