REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

grilované

Grilovaná játra

Slaninou prošpikovaná vepřová játra, grilovaná.

Grilovaná játra s jablky

Plátky jater potřené okořeněným olejem a plátky jablek potřené medem smíchaným s pivem, obojí na grilu grilované.

Grilovaná telecí játra

Očištěné telecí játra nakrájené na plátky, opepřené a potřené máslem, tepelně upravené na grilu.

Hovězí játra se slaninou

Slaninou prošpikovaná hovězí játra, opečená na roštu grilu.

Hovězí jazyk se sardelovou pastou

Plátky uvařeného jazyka pokapané citronovou šťávou, potřené máslem smíchaným se sardelovou pastou, grilované.

Játrové závitky

Okořeněné plátky jater, stočené do závitků, obalené plátky slaniny, na grilu grilované.

Kuřecí játra na rožni

Játra napíchaná na grilovací jehly spolu s rajčaty a artyčoky, potřená kořeněným olejem, na grilu grilovaná.

Kuřecí játra s hříbky na jehle

Kuřecí játra střídavě napíchaná na grilovací jehly s malými hříbky, cibulkami rozkrojenými na půlky a slaninou nakrájenou na plátky, špízy ochucené pepřem a solí, potřené olejem a grilované na grilu.

Kyjevská játra

Játra napíchaná na jehle spolu s kousky slaniny a jablek, opečená na grilu.

Ledvinkové ražniči

Na grilovací jehly napíchané kousky okořeněných ledvinek, plátky slaniny a kolečka cibule, na grilu grilované.

Ledvinky na roštu

Vepřové nebo telecí ledvinky máčené v mléce, okapané, protknuté anglickou slaninou, grilované na roštu.

Ražničí z telecích jater

Zajímavý recept na kostky telecích jater opečených na grilu spolu s anglickou slaninou a žlutou paprikou.

Staročeská jehla

Vepřová játra napíchaná na jehle spolu se sušenými švestkami zabalenými do plátků slaniny, okořeněná, zabalená do alobalu a na otočném rožni grilovaná doměkka.

Telecí játra na víně

Okořeněné plátky jater, polité olejem a bílým vínem, po odležení grilované na grilu.

Vepřová játra na másle

Silnější plátky jater posypané kari kořením, obalené v mouce a pokapané máslem, na grilu grilované.

Vepřové ledvinky na jehle

Dobře propláchnuté ledvinky napíchané na jehle spolu se slaninou a cibulí, grilované.

Vepřové ledvinky na jehle II.

V oleji s česnekem utřeným se solí naložené plátky ledvinek, druhý den napíchané na jehle spolu se slaninou a cibulí, opečené na oleji nebo grilované na roštu grilu.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy