REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Květákový salát s ředkvičkami

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Salát připravený z čerstvého květáku, ředkviček, cibule, oleje, cukru, octa, vody, pepře a soli.


Ingredience:
500 gkvětáku
1 svazekředkviček
1 kscibule
2 lžíceoleje
voda
ocet
cukr
pepř
sůl

Postup:

1. Květák si očistíme, omyjeme a rozebereme na růžičky, které pak nakrájíme na menší kousky, košťál nastrouháme na větší nudličky
2. Ředkvičky si omyjeme a také nastrouháme na větší nudličky
3. Oloupanou cibuli nakrájíme na jemno
4. V misce si promícháme připravený květák s ředkvičkami a cibuli, ochutíme octem, vodou, cukrem, pepřem a solí dle chuti
5. Hotový salát necháme odležet v chladu, poté servírujeme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy