REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kuřecí steak II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Zprudka opečené plátky kuřecích prsou, servírované jen tak, na přírodu.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
4 ksprsní řízky
grilovací koření
pepř
olej
sůl

Postup:

1. Prsní řízky jen mírně naklepeme, z obou stran osolíme a případně posypeme grilovacím kořením a pepřem
2. Na troše rozpáleného oleje maso zprudka, z obou stran opečeme, jen chvíli z každé strany, aby zůstalo pěkně šťavnaté!
3. Chvíli necháme odpočinout, pak ihned servírujeme s různými omáčkami, zeleninou …

Doporučení:

Kdo má rád omáčky, po orestování stačí maso mírně podlít vývarem, chvíli povařit a nakonec výpek zahustit solamylem nebo jíškou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy