REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kuřecí nachos

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Pod grilem zapečené chipsy s rajčatovou směsí a čedarem.


Ingredience:
400 gplechovky rajčat
160 gvařených kuřecích prsou
115 gkukuřičných tortillových chipsů
100 gcibule
60 gčedaru
1 lžíceolivového oleje
1 lžičkasladké mleté papriky

Postup:

1. Na rozehřátém oleji 5 minut opečeme oloupanou na drobno nasekanou cibuli
2. Přidáme mletou sladkou papriku, vařené, na kousky nakrájené kuřecí maso a opečeme
3. Pak přidáme rajčata, promícháme a necháme prohřát
4. Do zapékací mísy nasypeme kukuřičné tortillové chipsy, navrch rozložíme rajčatovou směs, posypeme na jemno nastrouhaným čedarem, vložíme asi na 3 minuty pod gril a podáváme.

Doporučení:

Nachos můžeme také posypat nasekanou jarní cibulkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy