Pod grilem zapečené chipsy s rajčatovou směsí a čedarem.
Ingredience:
400 g | plechovky rajčat |
160 g | vařených kuřecích prsou |
115 g | kukuřičných tortillových chipsů |
100 g | cibule |
60 g | čedaru |
1 lžíce | olivového oleje |
1 lžička | sladké mleté papriky |
Postup:
1. Na rozehřátém oleji 5 minut opečeme oloupanou na drobno nasekanou cibuli
2. Přidáme mletou sladkou papriku, vařené, na kousky nakrájené kuřecí maso a opečeme
3. Pak přidáme rajčata, promícháme a necháme prohřát
4. Do zapékací mísy nasypeme kukuřičné tortillové chipsy, navrch rozložíme rajčatovou směs, posypeme na jemno nastrouhaným čedarem, vložíme asi na 3 minuty pod gril a podáváme.
Nachos můžeme také posypat nasekanou jarní cibulkou.