REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Krůtí prsa na mandlích

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Přeložená krůtí prsa plněná lučinou, plátky mozarelly a uzenými mandlemi.


Ingredience:
4 ksplátky krůtích prsou
120 gmozarely „light“
50 guzených mandlí
1 balenílučiny light
4 lžičkykysané smetany light
koření na krůtí pečeni
sůl

Postup:

1. Plátky krůtích prsou naklepeme, mírně osolíme, potřeme lučinou, okořeníme, dáme plátky mozarelly a na jemno nakrájené uzené mandle
2. Každý plátek přehneme, utvoříme tak „kapsu“, kterou prošpikujeme párátkem
3. Takto připravené krůtí kapsy dáme do zapékací mísy, každou potřeme čajovou lžičkou kysané smetany, posypeme zbytkem nasekaných mandlí a dáme do předem vyhřáté trouby
4. Pečeme při 230-240 °C cca 30-35 minut.

Doporučení:

Maso v zapékací míse můžeme obložit na plátky nakrájenýma bramborama, zároveň se nám tak upeče skvělá příloha.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy