REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Králičí játra pečená na cibulce

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Králičí játra nakrájená na plátky, osmahnutá spolu s cibulí na tuku a krátce podušená s máslem.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
600 gkráličích jater
120 gcibule
50 goleje
40 gmásla
mletý černý pepř
sůl

Postup:

1. Dobře očištěná, opláchnutá játra nakrájíme na plátky, oloupanou cibuli na kolečka
2. Cibuli orestujeme na tuku dorůžova, vložíme na ni játra, mírně je opepříme a opečeme po obou stranách
3. Přidáme máslo, játra velmi krátce podusíme, mírně osolíme a ihned podáváme.

Doporučení:

Jako přílohu servírujeme různě upravené brambory nebo rýži a salát.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy