REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Krakovské ragú

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Maso z kapra nakrájené na plátky, marinované v marinádě a pak opečené na másle.


Ingredience:
600 gkapra
60 goleje
50 gmásla
12 gzázvoru
5 gmleté papriky
5 ksstroužků česneku
olej

Postup:

1. Rybu zbavíme kůže, vykostíme a nakrájíme na plátky 5×3 cm velké
2. Z utřeného česneku, mleté červené papriky, zázvoru, soli a oleje připravíme marinádu, kterou připravené kousky ryb potřeme
3. Maso srovnáme na sebe a necháme asi 24 hodin odležet v chladničce
4. Připravené marinované rybí maso opečeme po obou stranách na másle dorůžova.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy