REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kozí maso po Ĺubicku

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jedna z variant přípravy kozího masa.


Ingredience:
600 gsyrových brambor
500 gkozího masa
100 gkořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel)
100 gmásla
3 dlmasového vývaru
2 ksstroužků česneku
1 lžícemáslové jíšky
majoránka
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Maso nakrájíme na drobné kousky
2. Přidáme pokrájenou zeleninu, máslo a za občasného podlévání vývarem vše udusíme doměkka
3. Směs osolíme, ochutíme majoránkou, pepřem, česnekem, zahustíme jíškou, vložíme do ní nakrájené syrové brambory a dodusíme.

Doporučení:

Podáváme s chlebem.

Poznámka:

Příprava jíšky viz. recept: Jíška.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy