REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kolínka s králičím masem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Těstoviny zalité omáčkou z výpeku s kousky králíka.


Ingredience:
400 gkolínek
400 gvykostěného králičího masa
50 gtvrdého sýra
100 mlbílého vína
2 lžíceoleje
1 lžičkatymiánu
1 kscibule
1 ksmrkve
kousek celeru
hladká mouka
sůl

Postup:

1. Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na rozehřátém oleji
2. Přidáme na kostičky nakrájenou mrkev, celer a vše osmahneme
3. Maso nakrájíme na menší kousky, zaprášíme hladkou moukou, přidáme k zelenině a také orestujeme
4. Podlijeme vínem, osolíme, okořeníme 5. Dusíme pod pokličkou za občasného promíchání a podle potřeby podlévání horkou vodou doměkka
6. Kolínka uvaříme v osolené vodě doměkka, scedíme je a smícháme s omáčkou s králičím masem
7. Na talíři posypeme nastrouhaným sýrem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy