REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kantonské nudle s kousky vařené slepice

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

S uvařenými širšími nudlemi promíchané obrané maso z uvařené slepice, na pánvi orestované, promíchané spolu s jarní cibulkou a houbami.


Ingredience:
1 ksslepice dopředu uvařené doměkka
1 ksmenší hlávky bílého zelí
1 baleníširších nudlí asijského tipu
1 hrstnamočených hub jidášovo ucho
sójová omáčka
jarní cibulka
voda
olej
sůl

Postup:

1. Maso z uvařené slepice obereme a natrháme na menší kousky
2. Nakrájíme zelí na čtverečky asi 1×1 cm
3. V mírně osolené vodě uvaříme nudle
4. Na pánvi rozpálíme olej a maso orestujeme, přidáme zelí s houbami a jarní cibulkou, orestujeme s masem, ale jen chvíli, zelí musí zůstat křupavé
5. Směs na pánvi dochutíme sojovou omáčkou, solí a pepřem, přidáme dobře okapané nudle, promícháme a můžeme podávat.

Poznámka:

Zdroj: V kuchyni vždy otevřeno. Další recepty najdete také na blogu: V kuchyni vždy otevřeno ….

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy