S uvařenými širšími nudlemi promíchané obrané maso z uvařené slepice, na pánvi orestované, promíchané spolu s jarní cibulkou a houbami.
Ingredience:
1 ks | slepice dopředu uvařené doměkka |
1 ks | menší hlávky bílého zelí |
1 balení | širších nudlí asijského tipu |
1 hrst | namočených hub jidášovo ucho |
sójová omáčka | |
jarní cibulka | |
voda | |
olej | |
sůl |
Postup:
1. Maso z uvařené slepice obereme a natrháme na menší kousky
2. Nakrájíme zelí na čtverečky asi 1×1 cm
3. V mírně osolené vodě uvaříme nudle
4. Na pánvi rozpálíme olej a maso orestujeme, přidáme zelí s houbami a jarní cibulkou, orestujeme s masem, ale jen chvíli, zelí musí zůstat křupavé
5. Směs na pánvi dochutíme sojovou omáčkou, solí a pepřem, přidáme dobře okapané nudle, promícháme a můžeme podávat.
Zdroj: V kuchyni vždy otevřeno. Další recepty najdete také na blogu: V kuchyni vždy otevřeno ….