REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Karbanátky plněné cibulkou, grilované jako špíz

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Karbanátky z mletého masa, kečupu, soli a strouhaného parmazánu, plněné sterilovanými cibulkami, na grilu opečené dozlatova ve formě špízu.


Ingredience:
500 gmletého masa
1 lžičkasoli
2 lžícenastrouhaného parmazánu
2 lžícekečupu
36 ksmalých sterilovaných cibulek
grilovací jehly

Postup:

1. Do mísy dáme mleté maso, přidáme kečup, na jemno nastrouhaný parmazán, sůl a vše dobře promícháme
2. Cibulky osušíme ubrouskem, každou cibulku obalíme mletým masem tak, aby každý karbanátek byl asi dvakrát větší než cibulka 3. Potom je napícháme na jehly a opékáme na grilu 10-15 minut, jednou je obrátíme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy