REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kapustové čevabčiči

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Podušená kapusta s anglickou slaninou a vepřovým masem.


Ingredience:
Recept na 4 porce:
500 gkapusty
150 gstrouhanky
100 gvařeného (pečeného) masa
40 gslaniny
1 ksvejce
majoránka
mletý pepř
sůl
tuk na smažení

Postup:

1. Očištěnou kapustu nakrájíme na čtvrtky a dusíme v malém množství osolené vody do poloměkka
2. Potom ji necháme okapat
3. Kapustu pak umeleme na masovém mlýnku společně se slaninou
4. Směs nakonec promícháme s nadrobno pokrájeným masem, rozklepnutým vejcem, kořením, solí a strouhankou
5. Ze směsi vykrajujeme lžící noky, které smažíme po obou stranách na rozehřátém oleji dozlatova.

Doporučení:

Příloha: Vařené brambory a tatarská omáčka.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy