REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kapr pro labužníky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Odleželé porce kapra potřené prolisovaným česnekem smíchaným s červenou mletou paprikou, obalené v mouce, usmažené dozlatova.


Ingredience:
2 kgkapra
3 ksstroužky česneku
1-2 lžícemleté sladké papriky
hladká mouka na obalení
tuk na smažení
sůl

Postup:

1. Vykuchaného kapra omyjeme a rozdělíme na porce, osolíme a necháme odležet
2. Česnek prolisujeme, utřeme s mletou paprikou, touto hmotou potřeme jednotlivé porce kapra
3. Připravené kousky ryby obalíme v hladké mouce a smažíme na rozehřátém tuku dozlatova.

Doporučení:

Podáváme s vařenými brambory.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy