REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kapr na hořčici

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Rybí porce s pikantní hořčicí, smetanou a pórkem. Kapr zapečený v troubě obohatí jídelníček všech, kdo mají ryby rádi.


Ingredience:
1 kgkapřího masa
4 lžíceostré hořčice
2 dlsladké smetany
1 ksžloutku
máslo
pórek
pepř
sůl

Postup:

1. Porce kapra osolíme, opepříme a pomažeme z obou stran hořčicí
2. Zapékací misku vymažeme máslem, naskládáme porce ryby a pečeme 10 minut v troubě vyhřáté na 200 °C .
3. Smetanu promícháme se žloutkem, porce ryby přelijeme smetanou a posypeme pórkem
4. Ztlumíme příkon tepla a zapečeme ještě 10 minut.

Doporučení:

Podáváme s vařenými brambory, porce ryby ozdobíme proužky červené papriky.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy