REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kabačky na másle

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Chřestová tykev neboli kabačka podušená na másle.


Ingredience:
Suroviny pro 4 osoby:
500 gkabaček (chřestová tykev)
30 gmásla
citrónová šťáva
petrželka
pažitka
sůl

Postup:

1. Očištěné kabačky nakrájíme na tenká kolečka
2. Osolíme je, dáme na cedník, zatížíme a necháme odkapat
3. Po chvíli je osušíme a podusíme na rozehřátém másle doměkka
4. Ochutíme je nadrobno nasekanou petrželkou, pažitkou a citrónovou šťávou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy