REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Jarní polévka II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Polévka připravená zavařením zeleniny v čirém kuřecím vývaru.


Ingredience:
1 lčirého kuřecího vývaru
1 lžícenasekaného medvědího česneku
1 lžícenasekaných mladých kopřiv
1 lžícepetrželky
4 ksstroužky česneku
4 ksstonky chřestu
1 ksčervené cibule
1 kspetržele
1 kskapie
pepř
sůl

Postup:

1. Do čirého kuřecího vývaru nakrájíme všechnu zeleninu, uvaříme ji doměkka
2. Nakonec přidáme nasekané bylinky a ještě 5 minut vše povaříme
3. Polévku dochutíme pepřem a solí.

Doporučení:

Horkou polévku servírujeme s čerstvým pečivem.

Poznámka:

Recept na kuřecí vývar najdete zde: Vývar C (z drůbeže).Recept i s fotografií nám poslal Dalibor Marounek

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy