Salát z uvařených brambor nakrájených na kolečka, vařené červené řepy, jarní cibulky, octa balsamico, olivového oleje, koření a bílého jogurtu.
Ingredience:
1 kg | brambor uvařených ve slupce |
1 balení | červené řepy vařené (například Chef menu) |
1 kelímek | bílého jogurtu |
1 svazek | jarní cibulky |
2 lžíce | Condimento balsamico bianco Naše bio |
2 lžíce | olivového oleje |
špetka cukru | |
voda | |
sůl |
Postup:
1. Brambory uvaříme i se slupkou v mírně osolené vodě doměkka
2. Uvařené brambory oloupeme, nakrájíme na kolečka
3. Přidáme na kolečka nakrájenou řepu a nasekanou jarní cibulku, množství podle chuti
4. Na směs nalijeme olej a ocet, salát osolíme a osladíme
5. Nakonec vše lehce promícháme a polijeme jogurtem.
K tomuto bramborovému salátu je skvělé například “Telecí saltimbocca“.
Poznámka:Zdroj: Billa.cz