REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Jarní bramborový salát přílohový

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Salát z uvařených brambor nakrájených na kolečka, vařené červené řepy, jarní cibulky, octa balsamico, olivového oleje, koření a bílého jogurtu.


Ingredience:
1 kgbrambor uvařených ve slupce
1 baleníčervené řepy vařené (například Chef menu)
1 kelímekbílého jogurtu
1 svazekjarní cibulky
2 lžíceCondimento balsamico bianco Naše bio
2 lžíceolivového oleje
špetka cukru
voda
sůl

Postup:

1. Brambory uvaříme i se slupkou v mírně osolené vodě doměkka
2. Uvařené brambory oloupeme, nakrájíme na kolečka
3. Přidáme na kolečka nakrájenou řepu a nasekanou jarní cibulku, množství podle chuti
4. Na směs nalijeme olej a ocet, salát osolíme a osladíme
5. Nakonec vše lehce promícháme a polijeme jogurtem.

Doporučení:

K tomuto bramborovému salátu je skvělé například „Telecí saltimbocca„.

Poznámka:

Zdroj: Billa.cz

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy