REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Jahody s avokádovým mousse čoko-krémem a kokosovou šlehačkou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Sladký dietní dezert servírovaný ve sklenici z dílny NATURHOUSE.


Ingredience:
jahody
1 ksplechovka bio kokosového mléka
1 kszralé avokádo
5 kssáčků kakaa APINAT
1 sáčekvanilkový extrakt
1 lžícešťávy z čerstvého citronu
ár kapek stéviového sladidla PECVA
drcená konopná semínka na posypání

Postup:
  1. Jahody omyjte, rozkrájejte na kostičky
  2. Na přípravu čokoládového mousse krému vydlabejte dužinu z jednoho avokáda, přidejte jednu lžičku vanilkového extraktu, pár kapek sladidla PECVA a lžíci citronové šťávy, posypte kakaem APINAT, budete potřebovat cca 1,5 sáčku, mixujte do hladka
  3. Na kokosovou šlehačku si připravte kokosovou dužinu ukrytou v plechovce mléka bez siřičitanů a emulgátorů, vložte ji do mixéru a opatrně přilévejte po troškách kokosovou vodu a přidejte 2 sáčky kakaa APINAT, průběžně mixujte
  4. Za použití malého množství vody z plechovky se vytvoří napěněná kokosová šlehačka, pokud použijete vody více, vytváříte mléko
  5. Na dno sklenice dejte vrstvu čokoládového mousse krému, na něj navršte jahody a na závěr přidejte šlehačku, můžete přidat trochu skořice na dozdobení a posypat konopným semínkem.
Poznámka:

Zdroj: www.naturhouse-cz.cz

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy