REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Jahodový krém do moučníků

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jednoduchý a chutný krém z čerstvých rozmixovaných jahod, italského sýru mascarpone a vanilkového pudinku.


Ingredience:
15 ksstředních očištěných jahod
1/2 kspudinkového krému Olé bez vaření s vanilkovou příchutí
3-4 lžíceztužovače šlehačky
3 lžícemascarpone
kysaná smetana
cukr podle chuti

Postup:

1. Jahody s cukrem rozmixujeme ponorným mixérem
2. Přidáme ztužovače šlehačky
3. Pak do směsi přidáme asi 1/
2 pudinkového krému Olé a 3 lžíce mascarpone
4. Znovu rozmixujeme, v případě potřeby dosladíme.

Doporučení:

Chceme-li krém řidší, přidáme trochu zakysané smetany.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy