REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Jablečný kečup

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Domácí jablečný kečup s česnekem, cibulí, cukrem, octem a koření.


Ingredience:
1 kgjablek
1 šálekpískového cukru
1 lžičkakari koření
1 lžičkamleté pálivé papriky
1 lžičkasoli
5-6 ksstroužků česneku
3 ksvětších cibulí
2 dlocta
voda

Postup:

1. Oloupaná a jádřinců zbavená jablka rozemeleme spolu s oloupanými cibulemi a oloupanými stroužky česneku na masovém mlýnku
2. Přidáme trochu vody a uvaříme dohusta
3. Pak vmícháme cukr, ocet, koření, osolíme a společně ještě chvíli povaříme
4. Ještě horký kečup plníme do čistě vymytých sklenic, dobře uzavřeme, obrátíme dnem vzhůru, necháme vychladnout a uložíme do chladna.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy