REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Islandská majonéza

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Majonézová pomazánka s viditelnými částmi rozmělněného rybího masa.


Ingredience:
Na 500 g:
375 grybího zmrazeného filé
200 gzákladní majonézy
40 gsterilovaného celeru bez nálevu
18 guzeného nepravého lososa
12 gocta
8 gcukru
5 gsoli

Postup:

1. Rybí filé se solí a částí octa dusíme nebo uvaříme v malém množství vody
2. Po vychladnutí rybí maso jemně rozsekáme s celerem a lososem a to včetně oleje
3. Přidáme zbývající ocet, cukr a spolu s majonézou vše dobře promícháme.

Poznámka:

– Příprava základní majonézy viz: Majonéza základní .

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy