REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Husarské kotlety

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na pánvičce na sádle opečené kotlety, podušené spolu s kořenovou zeleninou, zalité smetanou.


Ingredience:
4 ksvepřové kotlety
1 ksmrkve
1 kspetžele
1 kscibule
1/4 ksceleru
100 gslaniny
50 gsádla
2 dlsmetany
1 lžícemleté papriky
vývar
pepř
sůl

Postup:

1. Ve větším hrnci na rozpáleném sádle zprudka opečeme naklepané a osolené kotlety, pak je vytáhneme
2. V hrnci ve výpeku po mase orestujeme na kostičky nakrájenou cibuli a slaninu
3. K orestovaným surovinám přidáme očištěnou, na kostičky nakrájenou kořenovou zeleninu, zasypeme paprikou, zalijeme trochou vývaru a vložíme opečené kotlety
4. Chvíli vše podusíme, ke konci pokrm zalijeme smetanou, zamícháme, prohřejeme a můžeme servírovat.

Doporučení:

Omáčku necedíme!

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy